Clash of Clans Klan Savaşlari

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Klan Eşleşmeleri: Klan oyuncularının kupa sayısına göre değil, köylerinin gücüne ve gelişmişlik miktarına göre yapılacak. Anlayacağınız üzere saldırmak istediğiniz herhangi bir klana saldıramayacaksınız.

Hazırlık Günü: Eşleşme sağlandıktan sonra savaşa hazırlanmak için 24 saatiniz olacak. (Köyünüz düzenlemek, asker bağışlamak, rakipleriniz köylerine göz atmak vb.)

Çatışma Köyü: Hazırlık aşaması bittiğinde köyünüzün bir fotoğrafı çekilecek ve savaşta kullanacağınız köy bu olacak. Sonrasında köyünüzü değiştirseniz bile.

Savaş Sistemi: Her oyuncunun 2 saldırı yapma hakkı bulunuyor, toplamda en fazla 6 yıldız kazanabileceksiniz. Savaş sonrası en çok yıldıza sahip olan klan galip gelecektir.

Ganimet Zamanı: Her savaşta bir kazanma bonusu bulunacak. Savaşı sizin klanınız kazandıysa bu kaynaklara sahip olabileceksiniz.

KLAN EŞLEŞMELERİ
Bir klan savaşı Lider veya Yardımcı Lider tarafından başlatılabilecek. Savaş yapabilmek için klanın en az 10 üyesinin bulunması gerekiyor. Klan Eşleştirme süreci birkaç dakika sürecektir. Klan Savaşlarında 5'in katları sayılarında oyuncu çarpışabilecek. Savaşlar 10v10, 15v15, 20v20, 25v25, 30v30, 35v35, 40v40, 45v45, 50v50 formatlarında olacak. Örneğin 35 kişilik bir klan ile 38 kişilik bir klan eşleştiğinde 35v35 formatında bir savaş gerçekleşecek. Bu savaşa 38 kişilik klandan en düşük 3 kupa sayısına sahip oyuncu katılamayacak. Eğer savaş sırasında klandan ayrılırsanız, 2 gün boyunca başka bir klan savaşına katılamayacaksınız.

GANİMET SİSTEMİ VE KLAN KALESİ SEVİYE 6
Saldırdığınız köylerin güçlerine ve zorluk derecelerine göre kazanabileceğiniz kaynak miktarları değişecektir. Yağmaladığınız kaynak sizde kalacaktır. Yağma klan içinde paylaşılmayacaktır. Kazanırsanız yağmaladığınız bütün kaynaklara + bonusa sahip olacaksınız, klanınız kaybeder ise sadece yağmaladığınız kaynakların küçük bir kısmı sizin olacaktır. Maximum 1.5M altın ve iksir, 5000 de Kara İksir yağmalayabileceksiniz. Yapabileceğiniz maximum yağma seviyesi klan kalenizin seviyesi arttıkça artacaktır. Klan Kalesi 6. Seviye yükseltmesi de bu güncelleme ile oyuna eklenecektir. Klan Kalesi 6. seviyede 35 asker kapasitesine sahip olacaktır.

SAVAŞTA ASKER BAĞIŞI
Savaştaki Klan Kaleniz, kendi klan kalenizden ayrı olacak ve ayriyetten bağış yapılarak doldurulması gerekecektir.

SAVAŞ HARİTASI
Bu harita savaşın yer aldığı bölgenin haritasıdır. Sizin klanınız dost bölgede, haritanın sol tarafında bulunacaktır. Rakip klan ise haritanın sağ tarafında yer alacaktır. Ok tuşlarına basarak iki bölge arasında geçiş yapabileceksiniz.

SAVAŞ ETKİNLİKLERİ
Savaş Etkinlikleri adlı kısımdan klan savaşında gerçekleşen bütün saldırıları izleyebileceksiniz.

HAZIRLIK GÜNÜ
24 saat sürecek hazırlık gününde 3 göreviniz olacak, asker bağışı yapmak, köyünüzü düzenlemek ve rakiplerinizi gözetlemek. Savaş sırasında Cehennem Kuleleriniz ve X-Toplarınız dolu olacak, yükseltme halindeki binalarda yükseltmeden önceki seviyelerinde kullanılabiliyor olacak. Bütün tuzaklar tamir edilmiş olarak savaşa çıkacaksınız. Savaşta "önerilen hedef" adlı bir rakip base bulucaksınız. Bu saldırmanız en uygun olan base olarak, oyun tarafından seçilmiş olacak. Dilerseniz başka baselere de saldırabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder