YABAN DOMUZU BINICISI Hog Rider

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

YABAN DOMUZU BINICISI / Hog Rider
Klanlarda birçok oyuncu şu sözlerden bahseder “Domuz binicisi çıktı mertlik bozuldu”. Nedeni ise gayet açıktır, çok fazla kara iksir maliyeti olmayan domuz binicisi üretim süresi ise sadece 2 dakikadır. Kısa sürede 10′larca üretilen domuz binicisi ile bir köyü dümdüz etmek hiçde zor değil.

Domuz binicisinin en büyük özelliği, duvarlardan atlayabilmesi. Bu durum domuz binicisini popüler bir savaşçı haline getirdi. Belirli bir seviyeye kadar devleri yoğun olarak kullanan oyuncular, köy binalarını yükselttiklerinde dev üretimi yerine domuz binicisi üretmeye başlıyorlar.

Bu durumu tetikleyen en büyük etken ise, bir domuz binicisi sürüsü tarafından köyünün dümdüz edildiğini gören oyuncular, bak bu iyiymiş dediklerinden kaynaklanmaktadır. :)
Saldırı Stratejisi
Domuz binicileri ile yoğun saldırı yapmayı planlıyorsanız zaten duvar yıkıcılara ihtiyacınız yok demektetir. Ancak domuz binicilerini hayatta tutmak için maalesef şifacı yavaş kalmaktadır. Bu durumda alternatif olarak şifa büyüsü üretmekten başka çare kalmıyor. Şifa büyüsü ile destekleyerek savunmanın tamanını yıkmayı hedefleyin sonra 10 okçu ve 10 barbar veya büyücü ile kalan diğer birimleri rahatça yok edin.

Domuz binicisinin en büyük özelliği, duvarlardan atlayabilmesi. Bu durum domuz binicisini popüler bir savaşçı haline getirdi..

0 yorum :

Yorum Gönder