Okçu kraliçe Archer Queen Altar

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Okçu kraliçe Archer Queen Altar
Okçu kraliçe ölümsüz bir askerdir, köyünüzü savunabilir veya savaşa çağırabilirsiniz. Savaşta enerjisi bittiğinde bayılır ve uyuması gerekir, uyuduğunda hiç bir maliyet gerektirmeden yeniden savaşa gidebilir. Okçu kraliçenin ilk üretimindeki maliyeti 40.000 kara iksirdir. Bir kez ürettikten sonra ölümsüz olduğu için artık sadece yükseltmeniz gerekir.

Okçu kraliçe uyurken köyünü savunamaz ve savaşa gidemez. İlk üretimde üretim süresi yoktur ancak, maalesef bir inşaatçıya anlık olarak ihtiyacınız olacak (tıpkı duvarlardaki yükseltme işleminde olduğu gibi). Okçu kraliçeyi kara iksir harcayarak seviyesini yükseltebilirsiniz. Yükseltme işlemi için inşaatçıya ihtiyacınız olacaktır.
Savunma Stratejisi
Okçu kraliçenin  iki modu vardır. Altar üzerinde uyku modu ve altar etrafında devriye gezmesi. Uyku modunda köyü savunmaz sadece savaşa gitmek için kullanılabilir durumdadır. Bu mod köyünüze yapılan saldırılarda okçu kraliçeye zarar vererek uyku moduna alınmasına engel olmak içindir.

Diğer devriye modu ise köyünüze yapılan baskınlarda askerlerle savaşması sağlanır ancak, burada dikkat edilmesi gereken saldırganlar bir kaç asker bırakarak okçu kraliçenin dikkatini çekip köyü dışına kolayca çekebilir ve burada okçu, barbar sürüsü ile okçu kraliçeyi etkisiz hale getirebilir. Bu duruma engel olacak şekilde altarı gerekli mesafede köyün ortasına yerleştirilmesi gerekmektedir.

Saldırı Stratejisi
Okçu kraliçe, 1,5 kare aralığında askerler yaklaşmadan uzaktan x-topu ateşleyebilir. Bu durumdan dolayı mümkünse köyün dışına çekerek pekka veya büyücü sürüsü ile kısa sürede yok etmenizde fayda var.

Okçu kraliçenin ilk üretimindeki maliyeti 40.000 kara iksirdir. Bir kez ürettikten sonra ölümsüz olduğu için artık sadece yükseltmeniz gerekir..

0 yorum :

Yorum Gönder