Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi 2014

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Merhaba ClashOfClanstr.blogspot.com' un Takipcileri bu gün sizlere Clash of Clans Android oyunu nasıl bilgisayarda oynayabileceğinizi anlatacağım. Clash of Clans Android oyunu küçük ekranda düşük çözünürlükte oynamak sıkıcı olabiliyor. Sizlerde anlatacağım yöntemi uygulayarak en sevdiğiniz Android oyunlarını bilgisayarınızdan da oynayabileceksiniz.

Nasıl Yapacağız?

İlk olarak bu bağlantıdan BlueStacks uygulamasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Kurulum tamamlanınca Android oyunlarınızı program ile eşleştireceksiniz. Android oyunlarını bu program ile bilgisayarınıza rahatça oynayabileceksiniz.

Bu programı bilgisayarınıza yükledikten sonra joystick destekleyen aksiyon, veya benzeri oyunları rahatlıkla oynayabileceğinizi fark edeceksiniz. 7-9 inçlik Android tablet veya telefonda oyun oynamak yerine uygulamalarınızın hemen hemen tümünü bilgisayarınızda çalıştırabilecek, oyunları rahatlıkla bilgisayarınız üzerinden oynayabileceksiniz.

Bu program bilgisayarınızda herhangi bir ağırlık yapmamaktadır. Oyunlarınızda herhangi bir donma ile karşılaşmayacaksınız. Bunun yanı sıra telefonunuzun veya Android tabletinizin kaldırmadığı, sistem özelliklerinin desteklemediği oyunları da rahatlıkla bu uygulamaya yükleyip keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey, verilen program bağlantısına tıklamak olacak. Bilgisayar işletim sisteminize uygun olan bağlantıdan indirmeyi gerçekleştirin, daha sonra programı kurun. Bu işlemler bittikten sonra istediğiniz oyunları bilgisayarınıza indirip uygulama yolu ile bilgisayarınıza kurun.

İşlemler biraz uzun olsa da yapım aşamasında en fazla 10 dakikanızı alacaktır. Sizlerde 7 inçlik ekranda oynamak yerine 20 inçlik bilgisayar ekranınınız ile Clash of Clans Android oyunu rahatlıkla bilgisayarınızda çalıştırabilir, Clash Of Clans oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Bilgisayar üzerinden Clash Of Clans isimli oyunumuzu oynamamızın ne gibi pozitif getirileri var bunlara göz atalım.

+Şarj sıkıntısı çekerek elimizde şarj cihazıyla priz başında vakit geçirme derdine son vereceğiz.
+Uzun süre telefonumuzdan bağlandığımız için ısınma sorunuyla karşı karşıya kalmaktayız. Bu soruna da son vereceğiz.
+Oyunumuzu daha kolay yönetebileceğiz.
+Köyümüzü yeniden düzenlemek istediğimizde büyük bir sıkıntıdan kurtulacağız.
+telefonumuzun ısınmasıyla birlikte Wi-fi'den kopma sorununda kurtulacağız.

Peki bu kadar pozitif getirisi olan bu yöntemin negatif özellikleri yok mu? Birazda bunlara değinmek istiyorum.
-Türkçe karakterleri kullanamamaktayız. Bu nedenle oyuna ilk başlarda adapte olmakta zorluk çekebiliriz.
-Klavyeden "Enter" tuşuna bastığımızda yazdığımız ileti gönderilmemektedir.
-Oyuna zoom yapamamaktayız.
İp Ucu (ZOOM) : CTRL tuşuna basılı tutup mouse'un orta tuşunu hareket ettirerek oyunda zoom yapabilirsiniz.

Not : Öncelikle BlueStacks isimli programı SAĞ TIK YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR diyerek yüklüyoruz. Bu adım önemlidir! Eğer bu şekilde yapmazsanız BlueStacks isimli program yükleme esnasında hata verecektir. Bu adımı doğru bir şekilde yapıp hala hata alıyorsanız Bir Sonraki Yazimizda vereceğim çözüm yollarını deneyiniz.
 Clash Of Clans Bilgisayarda Oyna
BlueStacks Dosya yı indirdikten Sonra Artık Clash of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynuyabilirsiniz..

0 yorum :

Yorum Gönder