Büyücü Sihirbaz Wizard

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Büyücü - Sihirbaz / Wizard
Sihirbaz, kapüşonlu pelerini olan, altın tokalı ve uygun ayakkabısı ile bir deri kemer takan büyülü bir birimdir. Sihirbazlar, tıpkı okçular gibi duvar arkasındaki birimleri vurabilirler, hasar puanı oldukça yüksek bir askerdir. En kötü özelliği bir kaç vuruşta ölebilecek kadar enerjilerinin az olmasıdır. Dev, okçu ve barbarların arasına karıştırıldığında daha etkili saldırılar yapılabilir.

Savunma Stratejisi
Klan kalenizde sihirbaz bulundurduğunuzda, köyünüze yapılan saldırılardan çok fazla korkmanıza gerek yoktur. Klan kalenizden çıkan sihirbazlar, saldıran askerleri alan tesiri büyüsüyle bir anda yok edebilir. Saldırgan kişinin yıldırım büyüsü yok ise veya kullanmazsa çoğu zaman savunucu köy kazanan köy olacaktır.
Saldırı Stratejisi
Sihirbazların birkaçı bir araya geldiğinde bir çok birimi 2 vuruşta yok edebilir. Sihirbazla, oldukça güçlü hasar verirler ancak çabuk ölecek kadar enerjileri azdır. Bu sebepten dolayı savunma birimlerine direk hedef olmamak için pekka veya devler ile savunma birimleri oyalanırken, büyücüleri diğer birimlere biraz daha uzak bir alandan göndermek çok akıllıca olacaktır.

Saldırı anında klan kalesinden büyücüler çıktığını görürseniz, yıldırım büyüsü mevcut ise derhal kullanmanız gerekecektir. Büyücüler askerleri sadece bir kaç vuruşta anında öldürebilirler. Bu gibi bir duruma maruz kalmamak için bir adet yıldırım büyünüzün olmasına dikkat ediniz.

Diğer bir saldırı alternatifi ise hava savunması yok edilen köylerde büyücüleri şifacı ile destekleyerek savaşa devam ettirmektir. Zaten çok güçlü olan sihirbazlarınız ölümsüzleştiğinde, yenemeyeceğiniz savaş yoktur.

Sihirbazlar, tıpkı okçular gibi duvar arkasındaki birimleri vurabilirler, hasar puanı oldukça yüksek bir askerdir..

0 yorum :

Yorum Gönder